Hoe werkt het?

Waarom is het concept StudyBookExchange zo voordelig?

StudyBookExchange ondersteunt het milieu door de levensduur van studieboeken duurzaam te exploiteren. Hierdoor gaan de boeken langer mee en kunnen we de voordelen hiervan over meerdere studenten verspreiden. Je boeken zijn dus niet nieuw, maar wij garanderen dat deze van goede kwaliteit zijn.

Waar kan ik boeken bestellen?

Als je je wilt aanmelden, dan kun je het deelnameformulier invullen op de pagina: Deelname
Daarna wordt er binnen 5 werkdagen met je contact opgenomen per mail of een ander contactadres dat jij hebt achtergelaten in het formulier.
We zullen je dan informeren over de verwachte transactiedatum en houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.
Als wij jouw studieboeken kunnen leveren tegen een aantrekkelijke korting, nemen wij direct contact met je op. De rest volgt dan vanzelf.

Hoe zit het met de betaling en verzending van de studieboekenpakketen?

Na aanmelding wordt de reservering gefinaliseerd. Hiervan ontvang je een schriftelijke bevestiging en u dient de reservering te bevestigen middels betaling.
Na de bevestiging van de opdracht, worden de boeken zo snel als mogelijk naar u thuis gestuurd. Dit vindt plaats binnen 24 uur, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen.
De verzending vindt plaats door Post-NL. We sturen de boeken aangetekend naar u op. De verzendkosten bedragen €13,70 en zijn niet inbegrepen in het boekenpakket. Deze zullen wij bij jou in rekening brengen.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 399 EUR vooraf aan het studiejaar om de boeken te ontvangen. Hiervan is 200 EUR borg. Aan het einde van het collegejaar zul je je borg ontvangen, mits je boeken in goede staat verkeren.
Dit betekent dat de totale boekkosten per jaar: 199 EUR bedraagt.

Kan ik de boeken ook brengen?

StudyBookExchange ontvangt de boeken enkel via post. Hierdoor kunnen wij als StudyBookExchange tegen het lage tarief studieboeken leveren.

Ik heb mijn boeken niet ontvangen na betaling, wat nu?

Als je de boeken na 10 werkdagen na betaling nog niet hebt ontvangen, kun je contact opnemen middels het contactformulier. Gezien het studieboekenpakket een track&trace nummer heeft, zal deze gedeeld worden via de mail. Waardoor we de oorzaak van het niet leveren van het pakket kunnen herleiden. Tevens zijn de boeken voor 500 EUR verzekerd en zijn aangetekend verstuurd. Mochten de boeken op een of andere manier niet meer te leveren zijn, dan zal het geld binnen 30 dagen op je rekening worden geretourneerd.

Welke boekenenpakketen kan ik aanbieden en aanschaffen?

Op dit moment kan enkel voor de opleiding Economie en Bedrijfskunde(Economics & Business) en Econometrie boeken aangeschaft en aangeboden worden. Dit betekent dat voor alle studierichtingen in de opleiding Economie en Bedrijfskunde boeken aangeboden en aangeschaft kunnen worden. Dit kan helaas niet voor de separate opleiding Fiscale Economie. Een voorwaarden is dat de boekenpakketen volledig aangeboden moeten worden. Na de aanmelding zal er een lijst worden toegestuurd met de aan te bieden boeken en de te ontvangen boeken. Zie hieronder de lijst met studieboekenpakketen:

UvA – Economie en Bedrijfskunde – Propedeuse
UvA – Accountancy en Control – tweede jaar
UvA – Accountancy en Control – derde jaar
UvA – Bedrijfskunde – tweede jaar
UvA – Bedrijfskunde – derde jaar
UvA – Economie – tweede jaar
UvA – Economie – derde jaar
UvA – Financiering en Organisatie – tweede jaar
UvA – Financiering en Organisatie – derde jaar
UvA – Economie en Financiering – tweede jaar
UvA – Economie en Financiering – derde jaar
UvA – Econometrie – eerste jaar
UvA – Econometrie – tweede jaar
UvA – Econometrie – derde jaar

Wat zijn de voorwaarden ter volledigheid van de studieboekenpakketen?

– Inhoud moet leesbaar zijn.
– Er missen geen kaften dan wel pagina’s.
– Boeken lopen niet meer dan twee versies achter ten opzichte van de voorgeschreven literatuur
in het desbetreffende collegejaar.
– Studieboekenpakketen dienen volledig, conform het formulier wat per mail toegezonden zal worden, aangeboden te worden.

Wil je de complete Algemene Voorwaarden van StudyBookExchange lezen? Klik dan hier.


Geef een reactie

close
Facebook Iconfacebook like button